Фестивал на Пиперката

Прв Фестивал на пиперката во Кривогаштани на кој што на 20 штандови на кои производители на пиперки и на производи од пиперки од познатата кривогаштанска капија, ги промовираа своите производи.Проследете дел од атмосферата на следниот линк